BenešovDnes.cz
BenešovDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

La Traviata - open air opera - Konopiště

Kdy:
Středa 29.07.2015 od 20:30 hod
Kde:
Přírodní divadlo, Konopiště
Pořadatel:
Sdílet:

Opera Giuseppe Verdiho v podání sólistů a sboru Evropské hudební akademie Teplice, Brixiho komorního souboru a Pěveckého sboru konzervatoře v Teplicích.
Orchestr: Severočeská filharmonie Teplice
Dirigent: Norbert Baxa, Režie: Krzysztof Biernacki.

La Traviata je opera o třech dějstvích, kterou napsal Giuseppe Verdi na námět románu Alexandra Dumase ml. Dáma s kaméliemi.
Hlavní hrdinou opery je kurtizána Violetta Valéry z pařížského polosvěta, do níž se zamiluje mladý Alfréd Germont, jehož upřímnou lásku Violetta opětuje a odjede se svým mladým milencem na venkov. Milencům ovšem není dopřáno štěstí.
Alfrédův otec prosí Violettu, aby se vzdala jeho syna, protože vztah s kurtizánou by mohl zmařit štěstí Germontovy dcery, která se má vdát za mladíka z dobré rodiny. Violetta se obětuje a Alfréda se vzdává.
Její trápení jen urychlí její nemoc a brzy umírá.

Vstupenky zakoupíte v Turistickém informačním centru na Masarykově náměstí v Benešově, tel.: 317 726 004, 737 205 534 nebo si je můžete rezervovat v prodejní síti Ticketportal.

Při koupi vstupenek na dvě opery (Tosca 23.06. + La Traviata 29.07.) souběžně nabízíme 10% slevu na vstupném, senioři nad 65 let, držitelé průkazu ZTP a ZTP/P a studenti mají 30% slevu na obě představení.

U open air oper můžete navíc zakoupit zvýhodněné rodinné vstupné, rodinné vstupenky již nelze kombinovat s dalšími slevami.
Vstupenky se pohybují v cenové relaci: 190 - 590,- Kč před uplatněním slev.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



35,264015197754