BenešovDnes.cz
BenešovDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Tajné nahrávky astronautů. Na Měsíci hrála záhadná hudba

28. 3. 2024 | Tým Apolla 10 slyšel při obletech Měsíce v roce 1969 ‚příšernou muziku‘ Byli na odvrácené straně Měsíce, takže nemohla pocházet ze Země. (Foto: Youtube... Článek Tajné nahrávky astronautů. Na Měsíci hrála záhadná hudba se nejdříve objevil na AC24.cz.

Tajná stanice Klárov pražského metra. Podívejte se, kam cestující nesmějí

28. 3. 2024 | V padesátých letech se v Praze začalo tajně stavět metro podle projektu, který neměl vůbec nic společného s dopravním podnikem. (Foto: Youtube) S tajným... Článek Tajná stanice Klárov pražského metra. Podívejte se, kam cestující nesmějí se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ruská stíhačka Su-35 sestřelena nad Krymem?

28. 3. 2024 | Ruská stíhačka Su-35 se právě zřítila nad Krymem. Není zatím jasní, zda se jednalo o sestřelení. (Foto: X) Podle některých ruských médií bylo letadlo... Článek Ruská stíhačka Su-35 sestřelena nad Krymem? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ukrajina žádá NATO o urgentní dodávky protivzdušné obrany

28. 3. 2024 | Kyjev se obrací na NATO s žádostí o urgentní dodávky protivzdušné obrany po ničivých ruských úderech na jeho energetickou infrastrukturu. (Foto: X) Nedávné „odvetné“... Článek Ukrajina žádá NATO o urgentní dodávky protivzdušné obrany se nejdříve objevil na AC24.cz.

ŽIVĚ: Rusko má prý důkazy, které spojují teroristy s Ukrajinou

28. 3. 2024 | Ruská média informují o střelbě a explozi v koncertní síni v Krasnogorsku. Na místě jsou hlášení mrtví i zranění. (Foto: X) Počet obětí teroristického... Článek ŽIVĚ: Rusko má prý důkazy, které spojují teroristy s Ukrajinou se nejdříve objevil na AC24.cz.

Proč? Martiny Kociánové: Kouří, ale nešlukuje?

28. 3. 2024 | Martina Kociánová se zamýšlí nad současnou politickou situací a cenzurou – co všechno může stát? (Foto: Youtube / Martina Kociánová – Radio Universum) Článek Proč? Martiny Kociánové: Kouří, ale nešlukuje? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Markéta Šichtařová: Návod na opravu naší ekonomiky

28. 3. 2024 | Když jsme před více než třiceti lety prožívali revoluci, přáli jsme si stát se součástí západu. Západní svět pro nás představoval vzor. Něco se... Článek Markéta Šichtařová: Návod na opravu naší ekonomiky se nejdříve objevil na AC24.cz.

Putin se vyjádřil k možnému útoku na Česko či Pobaltí

28. 3. 2024 | Ruský prezident tvrdí, že konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou by neexistoval, kdyby byly zohledněny bezpečnostní zájmy Moskvy. (Foto: Flickr) Ruský prezident Vladimir Putin označil... Článek Putin se vyjádřil k možnému útoku na Česko či Pobaltí se nejdříve objevil na AC24.cz.

18 mrtvých v Gaze při pokusu dostat se k americké pomoci

27. 3. 2024 | Bidenova administrativa tento týden oznámila, že plánuje obnovit dodávky humanitární pomoci do Gazy v souvislosti se zprávami o hrozícím rozsáhlém hladomoru. (Foto: X) Kritici... Článek 18 mrtvých v Gaze při pokusu dostat se k americké pomoci se nejdříve objevil na AC24.cz.

Argentinský prezident propustil 50 tisíc úředníků a chystá se na další

27. 3. 2024 | Snaha argentinského prezidenta Mileyho o menší vládu a privatizaci se zaměřuje na „všechny možné části státní správy“. (Foto: Flickr) „Veřejné práce jsou hlavním zdrojem... Článek Argentinský prezident propustil 50 tisíc úředníků a chystá se na další se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
22:15:30 | 28.03.2024



Zpravodajství BenešovDnes.cz

PID posiluje síť kontaktních míst karty Lítačka ve Středočeském kraji

Kartu Lítačka pro cestování ve Středočeském kraji využívá přes 265 tisíc lidí. V tuto chvíli je pro ně přímo v kraji otevřeno 14 prodejních míst, kde si kartu mohou vyřídit či zakoupit dlouhodobé kupóny, a nemusí tak cestovat do hlavního ...

Nová sezóna turistických vlaků v Praze a Středočeském kraji startuje již o víkendu

O víkendu 23. a 24. března bude na železnici v Praze a Středočeském kraji zahájena nová turistická sezóna. Zájemci o poznávání krás středních Čech se ...

V sobotu 20. dubna proběhne v Benešově u Prahy Regionální den PID

V sobotu 20. 4. 2024 se uskuteční na vlakové stanici a autobusovém terminálu v Benešově Regionální den PID. Téměř po celý den od 10h do 17h se můžete ...

Středočeské Velikonoce nabídnou návštěvníkům zajímavosti z velikonočních tradic

Velikonoční dílny pro rodiny s dětmi, výstavy kraslic nebo také otevření muzejních štol na Velký pátek nabídnou návštěvníkům Středočeské Velikonoce v ...

České dráhy zajistí více spojů na Evropskou ligu do pražského Edenu

České dráhy ve čtvrtek 14. března posílí spoje do pražského Edenu, kde se bude od 18:45 odehrávat zápas osmifinále Evropské ligy, ve kterém se utkají ...



Čtvrtek 28.3.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes