BenešovDnes.cz
BenešovDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Sokolský běh republiky 2020

Kdy:
Sobota 28.11.2020 od 10:00 hod
Kde:
Na 30 místech celé ČR
Pořadatel:
Sdílet:

Nemáš ještě plány na státní svátek 28. října? Přihlas se na Sokolský běh republiky, který se běží na několika místech po celé ČR.

V loňském roce se premiérového ročníku zúčastnilo na dva tisíce běžců, letos chystají organizátoři Sokolského běhu republiky toto číslo zdvojnásobit.

Na mapě závodů najdete kromě českých měst a obcí také dvě místa za oceánem. Stejně jako v loňském roce se 28. října poběží v americkém Portlandu a Washingtonu. I tam místní Češi oslaví na dálku založení Československa. A protože organizátoři chtějí slavit skutečně ve velkém a v národních barvách, k registracím je možné si dokoupit tričko v originálním designu závodu.

Ambasadoři závodů:
David Svoboda, Jakub Kohák, Jiří Ježek, Jarmila Kratochvílová a další.

Místa konání:
Babice nad Svitavou, České Budějovice, Děčín, Dobříš, Choceň, Jablonec nad Nisou, Jablůnka-Pržno, Jedovnice, Kamenice, Komárov, Kroměříž, Libochovice, Lomnice nad Popelkou, Milovice, Mšené-lázně, Nížkov, Nové Město na Moravě, Okříšky, Olomouc-Nemilany, Opava, Ostrava-Proskovice, Písek, Plzeň, Praha, Pňov, Proseč pod Ještědem, Sokolov, Syrovice, Terezín, Touškov, Zlatá Olešnice, Žebrák, Portland, Washington DC.

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



65,439939498901