BenešovDnes.cz
BenešovDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Benešovský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Benešovský deník - sport Zdroj: Benešovský deník - sport |

Hvězda okresního přeboru musela předčasně do sprch. Víkend nabídl i dva debakly

24. 4. 2024 | O uplynulém hracím víkendu bylo ve fotbalovém okresním přeboru pořádně živo. Až na Mezno vyhrály pouze domácí týmy. Pyšely a Kondrac rozdrtily své soupeře. Hvězda rezervního týmu Nespek a bývalý reprezentant Radek Šírl viděl v utkání se Struhařovem červenou kartu a bude svému týmu v nejbližších utkáních chybět.

Miřetice a Vlašim se vyhouply do středu tabulky. Teplýšovice se dál propadají

24. 4. 2024 | Ve fotbalové I. B třídě se s každým přibývajícím kolem dál krystalizuje, kdo zamíří o soutěž níž do okresního přeboru. Strašák sestupu, kterého se každý bojí, se týká s hodně velkou pravděpodobností posledního Křivsoudova i nováčka z Olbramovic. Do nepříjemných nižších pater tabulky spadly i Teplýšovice. Naopak dostat se do středu tabulky povedlo rezervě Vlašimi a Miřeticím.

Dvanáct otřesů mozku a dost? Voráček končí s hokejem. Je to na 99 procent, říká

23. 4. 2024 | Hokejový útočník Jakub Voráček končí svou úspěšnou profesionální kariéru. Jako důvody uvedl pro CNN Prima News dlouhodobé zdravotní problémy. Pro sport.cz ale řekl, že si stále nechává otevřené dveře. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2010, který v NHL odehrál přes tisíc zápasů, absolvoval poslední soutěžní utkání v listopadu 2022 za Columbus.

Jágr vyprávěl o veverce a oříšku, zvážněl u baráže a osudu kladenského hokeje

23. 4. 2024 | O kladenském hokeji Jaromír Jágr jako majitel Rytířů v sezoně moc nemluví. Výjimku činí po baráži a s novináři se setkal také nyní po čtvrté výhře nad Vsetínem. Bylo cítit, že nepovedená sezona ani jeho nebavila a že by rád zase kladenský hokej trochu zvedl. „Spoustu hráčů máme pod smlouvami, ale musíme tým vylepšit, abychom se nedostali do problémů jako letos,“ uznal sám.

Kultivování fotbalu pokračuje. Neumann se setkal s aktéry zápasu

22. 4. 2024 | Předseda Středočeského krajského fotbalového svazu Tomáš Neumann vyvolal před dvěma vybranými víkendovými zápasy společnou schůzku se zástupci týmů, rozhodčími i delegátem. Jeho cílem bylo apelovat na kultivování fotbalového prostředí a jeho návrat ke gentlemanským kořenům.

Komplikace v boji o záchranu. Český Brod zastavil bodový přísun Nespek

22. 4. 2024 | Fotbalisté Nespek poprvé po pěti zápasech našli přemožitele. Po Chomutovu v úvodním kole je porazil tentokrát na jejich půdě Český Brod, když vyhrál 2:1. Snížení domácích přišlo až příliš pozdě, kdy v nastavení pouze mírnil porážku Melichar.

Poříčí po dvou remízách opět vyhrálo. Zabralo proti Kutné Hoře

22. 4. 2024 | Fotbalisté Poříčí přerušili minisérii remíz a podařilo se jim zvítězit na půdě Kutné Hory, která celou sezonu bojuje o záchranu v krajském přeboru. Hosté dlouho vedli a utkání se jim podařilo definitivně zlomit, až když domácí vyrovnali. Borci od řeky Sázavy zvítězili 3:1 a nadále se drží ve hře o druhou příčku v tabulce.

Krajský přebor: Povltavská obrala Tuchlovice, podruhé v řadě slaví Dobříš

22. 4. 2024 | Dobříš dokázala navázat na výhru z posledního kola středočeského krajského přeboru a na domácí půdě porazila Mnichovo Hradiště vysoko 4:0. Stejným výsledkem zvítězil i lídr z Milína, vítězství oslavily i Poříčí nad Sázavou, Chlumec, Povltavská fotbalová akademie, Tochovice a Doksy. Smírně se rozešly druhé Poříčany s pátou Velimí, jejich vzájemný souboj skončil výsledkem 2:2.

Pyšelský kopeček: Bahno, liják i dětské úsměvy. Tady jsou fotky z drsného závodu

22. 4. 2024 | Čas, umístění? To všechno šlo v závodě Pyšelský kopeček stranou. Tradiční podnik, který se koná v malebné krajině Přírodního parku Velkopopovicko, se letos proměnil v ledově studenou bahenní lázeň. Drsný devátý ročník přesto přinesl rekord. Podrobnosti i fotogalerii najdete jen v Benešovském deníku.

VIDEO: Vlašimský kouč Hyský o remíze v Opavě, přestřelce s Líšní a Pikulovi

22. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Vlašimští fotbalisté si ze slezské metropole odvážejí bod za remízu 2:2. Trenér Středočechů Martin Hyský nakonec bod bral. A to i vzhledem ke středeční přestřelce s Líšní, kterou jeho tým prohrál 4:5. Hostující stratég také okomentoval výkon exopavského Pikula. Více už v následujícím viderozhovoru.

Solidní forma venku potvrzena. Vlašim veze z Opavy další bod

21. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalisté Vlašimi dodrželi jarní pravidelný přísun ze hřišť soupeřů. I na čtvrtý pokud odcházeli neporaženi, když tentokrát uhráli remízu na půdě Opavy. Slezský klub sice v prvním poločase otočil skóre na svou stranu. Definitivní podobu mu dal ale hostující Breda, který hlavičkou srovnal na 2:2. Středočeši si tak po 24. kole udrželi osmou příčku v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Debakl Votic v Berouně. Budil se opřel do opor. Měli by se zamyslet

21. 4. 2024 | Fotbalisté Votic čím dál tím víc míří za sestupem z fotbalové I. A třídu. Osmibodová propast by se dala možná dohnat, nikoliv však po dalším debaklu, který utrpěli v Berouně. Na půdě Českého Lva prohráli 0:4 a dva měsíce před koncem sezony se nachází v prekérní situaci. Po prohře se trenér opřel do zkušenějších hráčů. Na trávníku totiž předvedli lepší výkon střídající dorostenci.

Blažej brání mladé rozhodčí: Dojde k inzultaci a pak si najednou kluby stěžují

21. 4. 2024 | Ve fotbalové I. B třídě bude letos na jaře sestupovat hodně mužstev, protože se jedna skupina zruší. Proto se také čekalo, že mohou nastat problémy, kdy některé z družstev bude zpochybňovat výkony rozhodčích. Problémy skutečně nastaly, ale paradoxně utkáních, která byla buď výsledkově zcela jasná, nebo se provinění dopustil v samém závěru zápasu tým, který vedl a nakonec i zvítězil.

Horská dráha Vrňáka. Po narození dítěte dostal dárkový koš i červenou

20. 4. 2024 | Vítězná série čtyř zápasů fotbalistů Benešova skončila krutou porážkou. V duelu dvou celků, kterým se za poslední měsíc náramně dařilo, dostali totiž tvrdou lekci od druhých Velkých Hamrů. Od konce prvního poločasu hráli o deseti a hosté přesilovku využili na výbornou. Po změně stran dali čtyři góly a vyhráli přesvědčivě 5:1.

Obrazem: Kadlecova show v Libiši. Pravá, levá, hattrick zhatil praporek

20. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Nejlepší střelec středočeského přeboru zase řádil. Václav Kadlec zůstal po čtyřgólovém představení do sítě rezervy Povltavské při chuti také na hřišti Sokola Libiš, kde řídil čtyřbrankovou výhru favorizovaného Milína.

Miřetice slaví po divočině postup do semifinále. Soupeř chtěl koupit brankáře

19. 4. 2024 | Něco jako famfrpál. Tak nějak podobně by se dalo nazvat čtvrtfinálové utkání Poháru Středočeského krajského fotbalového svazu. Miřetice v něm uspěly na půdě o soutěž výš hrajícího Jíloviště, když vyhráli 7:5. V utkání přitom vedli 7:1. Velkou zásluhu na postupu má gólman Kispesta, kterého v 54 letech chtělo Jíloviště po zápase koupit.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.

Osobnost Deníku: Vágner si jako malý plácl s Čechem. Teď sní o Anglii či Německu

18. 4. 2024 | V 21 letech patří mezi opory fotbalové Vlašimi. I přes svůj nízký věk je brankář Matyáš Vágner služebně druhým nejstarším hráče v kabině druholigového celku po další stálici Petru Bredovi. Trenér Martin Hyský o mladém gólmanovi před startem jarní části naznačil, že by se v létě mohl posunout jako řada hráčů před ním o level výš a zamířit do první ligy. Osobnost Deníku ale zatím něco podobného neřeší. ...



Zpravodajství BenešovDnes.cz

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazvané Odlož mobil v knihovně, kterou společně organizoval Středočeský kraj a kolektivní systém ...

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získ ...

V Benešově u Prahy se v sobotu uskuteční Regionální den PID

V sobotu 20. dubna 2024 se ve vlakové stanici a v autobusovém terminálu v Benešově u Prahy uskuteční Regionální den PID. Téměř po celý den od 10:00 do ...

Hračka Jeepu na baterie představuje vážné riziko, zjistila inspekce

Česká obchodní inspekce zjistila, že na vnitřním trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné riziko pro životní prostředí. Jde o výrobek Hračka ...

ŘSD: Chystáme odloženou opravu silnice I/3 u Olbramovic

Od pondělí 8. do čtvrtku 11. dubna bude provedena oprava povrchu přeložky silnice I/3 po dopravní nehodě u Olbramovic na Benešovsku. Práce se původně ...



Čtvrtek 25.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes